frietkraam huren Geen verder een mysterie

Klein van formaat, slechts 121 cm breed. De frietkraam is nauwelijks omvangrijke frietkar en mag dus gemakkelijk in een achtertuin.

Geef in het boekingsformulier bij ”Eventuele Bijzonderheden” aan dat u toepassen wilt vervaardigen over de lenteactie.

Een frietjes worden vers gesneden uit oudste friet-aardappelen en daarop voorgebakken in olie opdat ze lekker knapperig zijn.

De missie: het onderhouden over onbeperkt het grootste assortiment verse friet en ons reuze scala van beste capaciteit snacks bij u op locatie.

Wij beschikken over verscheidene opties als je een frietkraam wilt huren, zoals de omvangrijke Mercedes bus, onze kleinere Volkswagen bus, ons mobiele bar, doch tevens een frietfiets. Zo is er voor ieder hetgeen wils. Zo kun jouw ons indien frietkraam posten op een omvangrijk bedrijfsevenement tot met de achtertuin.

nl sluiten er beslist bij met. Onze verse friet en smakelijke snacks worden vers gebakken op locatie. Teneinde het u dan ook alsnog makkelijker te vervaardigen, komt ons kundige personeel mee. Zo hoeft u dan ook alleen niets te verrichten dan enkel doch te genieten als u dan ook een Frituurwagen huurt in Limburg.

Een snacks in een wagen horen te immers koel gehouden worden, anders kun je dit overschot na dit evenement weggooien.

*Speciale wensen met betrekking tot ons standaard collectie bestaan voor het natuurlijk altijd bespreekbaar.

Met ons collectie aangaande 6 soorten verse friet en een asssortiment met 26 soorten snacks betreffende heel veel andere sauzen kan u dan ook met uw gasten geweldig onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

U dan ook kan dit assortiment over snacks en friet vervolgens kiezen uit verscheidene pakketten. Een prijzen daarvan afwijkingen ieder pakket. U dan ook bezit een prijs van het frietkot in Maastricht dus volledig alleen in hand. Vooral omdat wij een prijs tevoren betreffende u dan ook samenkomen.

Daar ieder feestje anders is, produceren we voor u dan ook gaarne ons passende en vrijblijvende aanbieding op maat.

Een authentieke bakfiets past veelal buitengewoon mooi bij een fijne en opwindende ambiance die jouw op ons trouwerij verlangen is creëren. De omgebouwde antieke witte bakfiets bezit ons moderne maar tegelijk authentieke uitstraling.

Het uitgebreide assortiment bevat voor ieder wat wils. De snacks worden in puur plantaardige middelen bereid en bestaan zorgvuldig uitgekozen voor topklasse leveranciers. Tevens voldoen al de wagens met de laatste wettelijke eisen. We hebben niet voor niks het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen onthalen. Mensen willen ook ook niet voor niets ons frietwagen voor Snackmobiel.nl huren in Limburg en omgeving. Trouwens kan zijn dit ook geoorloofd teneinde zelfs klik hier in België een frietwagen over ons te huren. Limburg is slechts ons korte greep uit de mogelijke plaatsen.

Onze missie: dit verzorgen met onbeperkt dit grootste collectie verse friet en een reuze scala met beste kwaliteit snacks voor u dan ook op locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *